Stoelmassage


massage.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Stoelmassage
Zonnevlecht stoelmassage
Praktijk zonnevlecht is een praktijk voor voetreflexmassage, lichaamsmassage en reikibehandelingen in eethen. praktijk zonnevlecht is tevens gespecialiseerd in stoelmassages op de werkplek. u bent bij ons in goede handen. zorg en aandacht staan bij ons hoog in het vaandel.
http://www.praktijkzonnevlecht.nl/

WorkMassage
WorkMassage
http://www.workmassage.nl/

Stoelmassage Limburg
bij stoelmassagelimburg bent U in goede handen
http://www.stoelmassagelimburg.nl/

Corpusinbalance
Ik ben Jan Noteborn uit Landgraaf somatherapeut. Dit betekent dat de therapieŽn die ik uitvoer mensgericht zijn. De levende natuur heeft mij altijd geboeid. Het is de oorsprong geweest van hetgeen ik nu wil betekenen voor mensen. Ik vertel hier later over op deze site. In mijn praktijk "Corpus in Balance" geef ik natuurgeneeskundige massages, zoals: Holistische massages, Shiatsu, Voetzonereflex, Sportmassage en Triggerpoint-behandelingen. Verder oefen ik ook regelmatig met cliŽnten om hun bewegingen te corrigeren en daardoor hun pijn te verminderen.
http://www.corpusinbalance.eu

Stoelmassage
Ergo Stoelmassage is gespecialiseerd in het verzorgen van stoelmassages voor bedrijven. Wij komen met onze ervaren krachten langs om uw personeel in de watten te leggen en klaar te maken voor inspannende activiteiten en het presteren onder werkdruk. Onze landelijke dekking maakt het mogelijk om overal in Nederland bij werkgevers onze rustgevende massages te verzorgen.
https://www.ergostoelmassage.nl/

Body Boost Massage
Wij verzorgen stoelmassages voor bedrijven. Tevens zijn wij inzetbaar voor stoelmassages op evenementen, personeelsfeesten, vergaderingen, beurzen, teambuildagen en als relatiegeschenk.
http://www.bodyboostmassage.nl

Vidaterra
Vida terra - stoelmassage
http://www.vidaterra.nl/

Touch of Essence Stoelmassage
Touchofessence.nl
http://www.touchofessence.nl/

Bewustzijn
Bewustzijn
http://www.massage-bewustzijn.nl/

Aandacht voor U
Aandacht voor u
http://aandachtvooru.come2me.nl/

Holios stoelmassage
Jomass - holios massage
http://www.holios.nl/default.asp?item=4

Locatie Massage
Massagepraktijk
http://www.locatiemassage.nl/

Sentuh stoelmassage
Sentuh stoelmassage
http://www.sentuh.nl/

Onderhanden Werk
Stoelmassage onderhanden werk rsi burnout stress drukpuntpmassage spanning revitaliserend hoofd nek schouders armen rug ergonomische stoel spieren meridianen preventie blijer mens concentratievermogen ziekteverzuim motivatie evenementen beurzen arbo btw aftrek verandermanagement, bodil
http://www.onderhandenwerk.nl/

A Touch At Work
Touch at work is sinds 1999 gespecialiseerd in het verzorgen van preventieve stoelmassages op locatie, om werkgerelateerde klachten te reduceren c.q. te voorkomen. bovendien zijn de kosten door fiscaal voordeel in mindering te brengen.
http://www.touchatwork.com/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 15 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy